Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Fleșeriu rămâne încă două sezoane la CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
18.06.2017

Dan Fleșeriu o va antrena pe BC CSU Sibiu pentru încă două sezoane. Oficialii clubului au transmis astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că Dan Fleșeriu a semnat prelungirea contractului pentru încă două sezoane. 

„Am ales să semnez și să continui munca pe care am început-o acum 2 ani, alături de CSU SIBIU și familia pecare am descoperit-o aici. Am convingerea că atât Horațiu și Laurențiu, cât și Consiliul de Administrație, vor face tot ceea ce este posibil astfel încât echipa să facă performanță și să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor noștri. Sunt nerăbdător pentru noile provocări!”, a spus Dan Fleșeriu. 

Dan Fleșeriu s-a alăturat formației sibiene cu două sezoane în urmă, în vara anului 2015. 

„Dan Fleșeriu a venit alături de echipa noastră acum două sezoane și, încă de atunci, ne-am propus ca, în cazul în care va exista performanță, înțelegerea să poată fi prelungită pentru încă un sezon. Cele două sezoane s-au încheiat cu rezultate bune, credem noi, astfel că nu a existat nicio îndoială în ceea ce privește continuarea colaborării cu Dan. Ne bucurăm să continuăm împreună și cred cu tărie că putem face echipă bună încă cel puțin două sezoane, atâta timp cât interesele noastre sunt comune. Ne dorim cu toții performanță pentru echipa clubului nostru, pentru suporterii ei, pentru partenerii ei, într-un cuvânt pentru Sibiu. Faptul că în sezonul următor vom avea șansa să evoluăm într-o competiție europeană i se datorează și lui Dan, așa că decizia mi se pare naturală”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu. 

Despre decizia lui Dan Fleșeriu de a antrena încă două sezoane formația sibiană a vorbit și Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

„Performață se obține prin stabilitate și perseverență și, pentru că ne dorim ca Sibiul să fie bine reprezentat declubul nostru, încercăm să asigurăm condițiile necesare pentru aceasta. Dacă privim la ultimele două sezoanevedem că echipa a progresat sub comanda lui Dan Fleșeriu și evoluția pozitivă trebuie să continue;  așa că,împreună cu  Horațiu  am   reușit   să  punem la dispoziția  lui  Dan   un   buget   care  să-l convingă să semnezeprelungirea contractului pentru următorii 2 ani, în care, sperăm cu toții, să menținem trendul ascendent înevoluțiile din campionat”, a declarat Laurențiu Buduleci. 

În ultimele două sezoane, BC  CSU  Sibiu s-a clasat pe locul al VI-lea (2015/2016),  respectiv al IV-lea (2016/2017), în ierarhia Ligii Naționale de Baschet Masculin.

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Bucurie
    Noi suporterii va felicitam pt aceasta decizie. Munca inceputa trebuie terminata, si va asigura tot sprijinul nostru , al suporterilor!!! HAI CSU !!!

    cu 6 ani în urmă (18.06.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu csu4ever :

    da
    Inseamna ca nu i s-au concretizat celelalte oferte. E bine ca ramane fiindca este un antrenor unde s-a vazut progresul. Insa pe viitor ar fi bine sa nu mai povesteasca tot felul de lucruri chiar si in privat pentru ca nu da bine la deciziile ulterioare care sunt cu 180 de grade altele. Include aceasta prelungire. In fine sa auzim de bine si sa mai urcam un loc sezonul viitor.

    cu 6 ani în urmă (18.06.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Fleseriu
    O veste buna pt suporterii din Sibiu. Adaug însă faptul ca cei 2 din conducere prezintă mult prea pompos ceea ce au reușit ei sa facă, fata de realitate, de zici ca i-au pus la dispoziție cel puțin 1 mil eur. Din ceea ce știu eu din zona, nivelul efectiv al banilor este cam tot cel de anul trecut, deci marea problema a Sibiului acolo este, la nivelul conducerii. Ma rog, cei din Sibiu sigur stiu mai multe ca mine. Bafta sa aveți!

    cu 6 ani în urmă (19.06.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!