Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ioan: „Sibiul este o echipă imprevizibilă. Poate să nu joace nimic și apoi să îți dea 50 de puncte în 10-12 minute”

Eduard Popa

Eduard Popa
07.03.2018

craiova sibiu

SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la CSU Sibiu, într-o confruntare din cadrul etapei cu numărul 19 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Antrenorul secund al oltenilor, Dan Ioan, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre partida care urmează în Bănie:

„Întâlnim liderul la zi al ligii. Este o echipă foarte atletică, joacă foarte agresiv. Ne-am ocupat de partea de analiză cât am putut și rămâne să vedem dacă putem câștiga. Ne-am bucura să fie suporterii olteni alături de noi pentru că va fi un meci foarte dificil. Sibiul este o echipă foarte imprevizibilă. Pot să nu joace nimic timp de două sferturi jumătate și apoi să marcheze 50 de puncte în 10-12 minute. Îmi vine în cap meciul de la Cluj, unde a fost echilibrat până la pauză și în sfertul trei Sibiul a avut 32-11, Cluj fiind campioana României și echipa cu cel mai echilibrat lot din campionat. Noi ne-am făcut temele bine și eu zic că suntem pregătiți pentru meci.”

Dan Ioan a comentat și victoria clară în fața lui Dinamo:

„Meciul de la Dinamo a fost un test pentru cele care urmează. A fost și primul meci după o pauză destul de lungă. Eu cred că suntem pe un trend ascendent. Am fost mulțumiți în mare parte de băieți, de felul în care s-au comportat și felul în care au respectat adversarul. Băieții au înțeles că trebuie să depună efort, în mare parte am fost mulțumit.”

Secundul lui Rami Hadar a discutat și despre transferul lui Goran Martinic în Ungaria:

„A fost o decizie a staff-ului tehnic. Noi am considerat că e mai pe stilul nostru Ivan Mikulic. Goran nu a fost însă dat afară, ci și-a găsit altă echipă în Ungaria. Totul s-a terminat însă pe cale amiabilă, fără resentimente. Într-adevăr, Goran avea niște calități indiscutabile, dar noi cei din colectivul tehnic am considerat că este mai bun stilul lui Ivan.”

Duelul dintre SCM U Craiova și CSU Sibiu se joacă astăzi, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă pe Digi Sport 4.

*foto: Sportul Doljean

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    OMUL CU DIPLOMELE
    Si iata ca s-a lamurit si misterul plecarii lui MARTINIC : nu era pe "stilul"nostru. Pai care este stilul nostru prietene ?
    S-a trezit vorbind di acest purtator ilegal de carnet de antrenor. De fapt recunoastem stilul maestrului Tomita, dar din gura baiatului astuia suna si mai ca dracu.
    Adica noi l-am fugarit pe MARTINIC, desi nu era pe stilul nostru. Acum il descoperiram la DRACU CU CARTI pe parnaia de MIKULIC.
    Va dati seama ce noroc pe capul nostru !!!!!!!
    Si uite asa baietii astia sifoneaza banu fara sa ii intrebe cineva ceva....
    Revenim cu intrebarea : PANA CAND ??????

    cu 6 ani în urmă (07.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!