Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Ionescu: „Măcar Mureșul a avut decența să se retragă, nu ca alte echipe care și-au schimbat denumirea și au uitat de datorii”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.04.2018

Deși pe alocuri jocul Timbei a avut de suferit, după cum a recunoscut și antrenorul echipei, pe Dan Ionescu l-a satisfăcut victoria înregistrată azi, pe teren propriu, contra Politehnicii Iași. „Urșii” au învins-o cu scorul de 91-74 pe echipa din capitala Moldovei.

„Dacă au probleme mari financiare, nu înseamnă că nu pot să facă un joc bun, așa cum au reușit. Probabil am luat meciul prea ușor, după ce știam și rezultatele anterioare, dar una peste alta este o victorie care mă mulțumește, chiar dacă jocul nostru nu a fost cel așteptat pe alocuri. Rămân consecvent declarațiilor avute până acum. Eu spuneam că este dorința mea să câștigăm împotriva echipelor din zona noastră, iar aici le menționez și pe Galați, și pe Craiova”, a declarat Dan Ionescu.

Antrenorul Timbei a trimis săgeți către concitadina BC SCM Timișoara, referitor la datoriile avute și la modul în care a ales să se „eschiveze”:

„Noi, când am fost pe locul 9, erau toate echipele participante. Poate să fie doar o mulțumire, am muncit să obținem acest loc. Faptul că ulterior Mureșul s-a desființat și Iașiul are probleme financiare, nu este treaba noastră. Nu îmi pare rău de nicio echipă. Aceste echipe au luat bani publici, și-au făcut datorii. Măcar Mureșul a avut decența să se retragă și să înceapă de la zero. Nu ca alte echipe, care și-au schimbat doar numele, au păstrat palmaresul, au uitat de datorii. Lucrurile să fie bine înțelese, mie nu îmi pare rău de echipele de acel gen”, a opinat Dan Ionescu. 

Totuși, acesta a recunoscut că nici pentru Timba situația nu este prea fericită din punct de vedere financiar:

„La Timba banii nu sunt la zi, atâta timp cât ne chinuim și supraviețuim cu un buget 100% privat, unde este foarte greu, în condițiile economice actuale din România”, a transmis antrenorul „urșilor”, Dan Ionescu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe muri92 :

    Multumim....??!!!
    Oare legile nu sint aplicate la fel in toata tara...???

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!