Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Păltinișanu se întoarce la Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.07.2014

Dan Păltinișanu va reveni la Baschet Club Timișoara, însă nu din postura de jucător, ci va fi directorul Academiei de Baschet BC Timișoara. Potrivit site-ului oficial al grupării bănățene, începând cu data de 1 august, Păltinișanu se va ocupa de toate problemele administrative ale Academiei.

„Este o bucurie că Dan revine acasă. Înțeleg momentul delicat prin care trece, acum când și-a încheiat cariera de jucător, dar cred că are nevoie de un nou început. Suntem încântați că a acceptat propunerea noastră și că debutul său într-un post de management sportiv se produce chiar la clubul care l-a crescut și unde a obținut cele mai frumoase performanțe”, a declarat Leontin Demaio, manager general BC Timișoara, pentru sursa amintită mai sus.

Pivotul de 34 de ani a evoluat aproximativ un deceniu în echipamentul formației de pe Bega. Cea mai mare performanță bifată de Păltinișanu s-a consemnat în 2010, atunci când alături de BC Timișoara a reușit să câștige Cupa României.

În ultimul sezon al carierei sale de baschetbalist profesionist, Dan Păltinișanu a obținut medalia de bronz în Liga Națională, fiind component al echipei BC Mureș. La nivel de campionat, Pălti a bifat 25 de partide, trecâdu-și în cont medii de 3.0 puncte, 2,3 recuperări și 4.6 la eficiență.

*Foto: bctimisoara.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    PALTI
    RESPECT< PALTI!!!!

    cu 9 ani în urmă (18.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!