Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dan Popa:„ Am știut că întâlnim o echipă extrem de puternică care ne-a pedepsit la fiecare fază”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.11.2015

Gaz Metan Mediaș traversează o perioadă destul de tulbure, în care a pierdut ultimele cinci partide disputate în Liga Națională de Baschet Masculin. În etapa numărul 8, echipa condusă de Mihai Popa și Dan Popa a cedat pe teren propriu cu scorul de 93-75 în fața Stelei CSM EximBank.

La finele jocului, antrenorul secund Dan Popa a tras concluziile după un nou eșec al echipei. Tehnicianul spune că echipa vizitatoare a știut să profite de fiecare greșeală a medieșenilor iar procentajele slabe au condus la o înfrângere destul de drastică pentru Gaz Metan Mediaș în fața propriilor suporteri:

„Din păcate, am știut că întâlnim o echipă extrem de puternică care ne-a pedepsit la fiecare fază, la fiecare neatenție de-a noastră și am alergat tot meciul după ei.

Noi am avut procentaje extrem de slabe, ceea ce este de nepermis acasă. Nu marcăm de afară, nu marcăm de la libere. Ei au marcat din orice poziție și aici este foarte greu. La fiecare meci avem procentaje scăzute și trebuie să găsim o modalitate să marcăm mai mult.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!