Stiri Liga I Masculin

Dan Zărnescu (For You Bistrița): ”Trăgând linie la finalul turului sunt mulţumit!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
07.11.2013

CS For You Bistrița este un nume cu totul noun în peisajul baschetului de seniori din România.

La primul sezon în Liga 1 masculin, formația bistrițeană a fost repartizată în Seria A, alături de U Cluj Napoca, Gaz Metan 2 Mediaș, BC Miercurea Ciuc, Timba 2 Timișoara și WOP LPS Arad. Bistrițenii au disputat șase partide din actaulul sezon, adică toate meciurile din turul fazei preliminare și meciul retur cu WOPA, dar nu au obținut nicio victorie.

Află toate detaliile despre CS For You de pe pagina echipei!

Ultima partidă disputată a fost cea cu U Cluj Napoca, ocupanta locului secund în clasamentul seriei. ”Studenții” s-au impus cu 83 - 39, asta în ciuda faptului că For You a aliniat aproaspe tot lotul de jucători.

Deşi am aliniat pentru prima dată în campionat aproape tot lotul complet, nu am avut nici o şansă în faţa unei echipe care a folosit jucători care joacă frecvent în super ligă: Crăciun, Racoviţan, Foale. Am făcut multe greşeli personale atât în apărare cât şi în atac şi gazdele au profitat din plin de greşelile noastre, a declarat Dan Zărnescu, antrenorul principal al echipei, pentru sportulbistritean.ro.

Tehnicianul bistrițenilor este însă mulțumit de cum a evoluat echipa sa în acest tur de campionat date fiind problemele cu care s-a confruntat.

Trăgând linie la finalul turului sunt mulţumit că printr-un efort colectiv, financiar, logistic şi sportiv, am reuşit să facem faţă compeţiei, reuşind să jucăm facem jocuri bune pentru nivelul nostru, a spus Zărnescu pentru sursa citată.

For You a disputat deja meciul din etapa a 6-a, prima a returului, cu WOP LPS Arad. Următoarea partidă a bistrițenilor va avea loc în weekendul 22-24 noiembrie, contra celor de la Timba 2 Timișoara.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu :

    adevarata versiune
    eu respect dorinta bistritenilor de joc si faptul ca au infiintat si mentin o echipa.
    versiunea bistritenilor referitor la insuccesul cu "u" este insa bine cosmetizata.
    din echipa "u", nu au jucat deloc cu bistrita: racovitan, foalea, crainic. pintea a fost si ei utilizat maxin 10 min.
    informatia e dovedita toate relatarile existente si spectatori cu exceptia celei de mai sus.

    cu 10 ani în urmă (07.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!