Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dandridge și Sljivancanin, prestații foarte bune la debutul în Liga Națională

Marius Petri

Marius Petri
05.10.2014

BC Timba a pierdut meciul desfășurat în această seară în compania echipei de la BCM U Pitești din prima etapă a Ligii Naționale cu scorul de 83-90. În ciuda rezultatului negativ, doi dintre baschetbaliștii formației bănățene au ieșit în evidență prin evoluțiile prestate.

Numărându-se printre cei  5 titulari străini trimiși în teren de Bogdan Murărescu, Glen Dandridge a reușit cel mai bun joc de la sosirea pe Bega, depășind performanțele din meciurile cu Universitatea Cluj din Cupă. Sportivul american a fost cel mai folosit baschetbalist din lotul “urșilor”, fiind pe parchet aproape 36 de minute. În acest timp, fundașul a avut 4/9 la aruncările de 2 puncte, 4/11 la cele de la mare distanță și 3/4 la cele de la linia de fault, totalizând astfel 23 de puncte.

Cel mai bun marcator al partidei și-a mai ajutat echipa prin 4 recuperări, din care 3 au fost reușite pe fază ofensivă, o pasă decisivă și o intercepție. Americanul a contabilizat și 4 greșeli personale, dar și 2 mingi pierdute, având un indice de eficiență de 14 unități.

Celălalt jucător al galben-negrilor care a ieșit în evidență este Mladen Sljivancanin, cel care a fost subiectul unui transfer complicat în această vară, o accidentare făcându-i pe timișoreni să renunțe la serviciile sârbului pentru o perioadă. În 31 de minute petrecute pe teren, baschetbalistul de 29 ani a reușit 5/10 la aruncările din interiorul semicercului și 2/6 la cele de “afară” pentru un total de 16 puncte

De asemenea, Sljivancanin a prins 3 mingi în apropierea panoului și a distribuit 5 pase decisive, la care a adăugat o intercepție, dar și o posesie pierdută. În urma acestei evoluții, Mladen a încheiat partida cu 15 la eficiență, fiind primul în echipa sa la acest capitol.

*foto: facebook.com/BCTimba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!