Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dandridge, 22 de puncte în insuccesul contra celor de la CSM Oradea

Dan Oancia

Dan Oancia
08.11.2014

BC Timba Timişoara rămâne cu o singură victorie după etapa a VI-a din Liga Națională de Baschet Masculin. După ce au fost în avantaj la pauza mare, 41-40, „urșii” au cedat sfertul trei la șase puncte diferență, nereușind să întoarcă soarta jocului nici în ultimele zece minute. Mai mult, pe final gazdele au rămas și fără antrenorul lor, Bogdan Murărescu, care a fost eliminat în urma protestelor vehemente.

Cel mai bun om al gazdelor a fost Dandridge. În cele peste 36 de minute în care a evoluat, baschetbalistul a marcat 22 de puncte și a izbutit opt recuperări și două pase decisive. Din șase încercări din interiorul semicercului, patru și-au atins ținta, având în procentaj de 67%, în timp ce de la trei puncte a terminat cu un procentaj de 50%, patru din opt aruncări trecând prin inel. Toate recuperările făcute au fost pe faza defensivă.

Hall și-a trecut și el în cont 18 puncte, două pase decisive și 4 recuperări, fiind jucătorul Timbei cu cele mai multe minute petrecute pe parchet. Glazyrin a completat lista marcatorilor cu 13 puncte, la fel ca Brkic. Mijatovic a avut un procentaj de 75% de la aruncările din interiorul semicercului, cu trei aruncări din patru concretizate în puncte.

Timba Timișoara rămâne astfel doar cu victoria obținută în fața Universității Cluj. În etapa viitoare, bănățenii se vor deplasa în Ardeal, pentru disputa cu CSU Atlassib Sibiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!