Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dani Popescu: “Cred că am întors balanța în favoarea noastră”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
05.06.2014

Finala campionatului se mută la Oradea, unde CSM va juca meciurile 3 și 4 în compania celor de la Asesoft Ploiești. Scorul general este 1-1, astfel că orădenii se vor lupta pentru a încheia disputa pe teren propriu. În conferința de presă organizată de CSM Oradea înainte de meciul de sâmbătă, Dani Popescu a declarat, conform csmoradea.ro, că tot ce își dorește este să câștige finala, dacă se poate chiar în acest weekend, în fața propriilor fani.

“Este o serie foarte grea și disputată, lucru pe care cred că îl știe toată lumea. Mulți s-au întrebat dacă merităm să jucăm finala, dar cred că atât în partidele de la Ploiești, cât și în primele două serii ale playoff-ului am arătat că ne merităm locul în finală. Suntem aici pentru a câștiga finala și nu pentru a fi niște “sparring partner” pentru cei de la Ploiești.

Așteptăm cu nerăbdare meciurile de la sfârșitul acestei săptămâni. Avem o bună oportunitate de a termina campionatul acasă, alături de fanii noștri, unde consider că suntem mai puternici și mai buni. Credem cu tărie că putem să câștigăm de două ori în fața Asesoftului. Dacă nu crezi în acest lucru nu se va întâmpla niciodată. Avem două meciuri pe teren propriu și cred că am întors balanța în favoarea noastră. Am reușit un break și dacă nefacem treaba seria se va încheia aici”

Întrebat de așteptările pe care le are de la fani, fundașul de 26 de ani a declarat că nu speră la nimic altceva decât au arătat aceștia până acum și își dorește ca ei să fie al 6-lea jucător:

”Nu așteptăm nimic deosebit de la ei. Cred că au demonstrat de la primul și până la ultimul meci că sunt alături de noi, sunt un factor și al 6-lea jucător pentru echipă. Nu așteptăm nimic altceva decât să ne iubească și să ne susțină necondiționat. Exact așa cum au făcut-o până acum.”

Dani Popescu a jucat 15 minute în meciul 2 și a marcat 2 puncte, ambele din aruncări libere.

Următoarele partide ale finalei dintre CSM Oradea și CSU Ploiești sunt programate să se joace la Oradea, sâmbătă, 7 iunie și duminică, 8 iunie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mi :

    asa este
    Hai Dani, Hai baieti !
    avem incredere totala in voi !

    cu 9 ani în urmă (05.06.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Nu doar voi, suntem multi care in acest sfarsit de sezon ne-am convertit la CSM-ism :D!

      cu 9 ani în urmă (06.06.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!