Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon, perfect din acțiune în compania Universității

Paul Olar

Paul Olar
04.10.2014

Daniel Dillon și CSM-U Oradea au debutat cu dreptul în ediția 2014/2015 a Ligii Naționale. Gruparea bihoreană a dispus de Universitatea Cluj-Napoca, scor 108-81, într-o confruntare ce a avut loc sâmbătă seara la Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Prezent pe parchet timp de 29:27 minute, australianul a fost perfect din acțiune, totalizând 19 puncte. Explozivul fundaș a avut 7/7 din interiorul semicercului și 5/5 de la nivelul liniei de pedeapsă. Totodată, Dillon a izbutit 12 pase decisive, 4 recuperări și o intercepție.

Drept urmare, statisticile sale au format un indice al eficienței de 35, cel mai mare între baschetbaliștii prezenți sâmbătă seara pe malul Someșului.

Așadar, componentul orădean a inaugurat sezonul cu un double-double.

Credit foto: Rolland Csikos / Rolland Foto

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!