Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Dillon vorbește despre duelurile cu SCM U Craiova din play-off

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.04.2014

Daniel Dillon, baschetbalistul formației CSM Oradea, a vorbit într-o conferință de presă premergătoare debutului în play-off, despre ce aștepări are de la duelurile cu SCM U Craiova, spunând că, în cazul în care vor pierde unul sau chiar ambele jocuri de pe teren propriu, atunci echipa sa va fi într-o situație delicată. 

„Va fi o serie dificilă. Stilul de joc al Craiovei este greu de contracarat. Sunt foarte importante jocurile de pe teren propriu pentru noi. Dacă le câștigăm ne vom afla într-o poziție foarte bună. În schimb, dacă pierdem unul sau chiar ambele partide atunci ne vom aflta într-o situație delicată. Vom face tot posibilul pentru a ne simplifica misiunea prin câștigarea celor două meciuri de pe teren propriu. Am pierdut două meciuri în care am avut momente de cădere în joc. De exemplu, la meciul din acest sezon am pierdut posesia mingii de câteva ori în sfertul decisiv, iar acest lucru a condus spre un rezultat negativ pentru noi acolo. Nu cred că putem vorbi despre complexe, ci sunt de părere că dacă putem să controlăm lucurile care ne sunt la îndemână atunci avem șanse să învingem la Craiova. Însă, înainte de a discuta despre ce va fi acolo trebuie să fim concentrați asupra partidelor de la Oradea. Când va fi momentul să jucăm la Craiova o să încercăm să jucăm așa cum o facem de obicei și cred că dacă facem asta putem să câștigăm”, a declarat Dillon, fiind citat de csmoradea.ro.

Primele două întâlniri ale seriei dintre Oradea și Craiova se vor disputa vineri, 25 aprilie, începând cu ora 19:15, respectiv sâmbătă, 26 aprilie, de la ora 19:00.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!