Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Ewing Jr., decisiv la al doilea meci jucat în LNBM

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.03.2019

BC CSU Sibiu a oprit o serie de două înfrângeri consecutive și a reușit să câștige pe terenul lui BCM U Pitești, cu scorul de 78-74, după o repriză de prelungiri. Acesta a fost un joc restant din etapa a 7-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Masculin – ediția 2018/2019.

Daniel Ewing Jr. a avut un debut șters pentru BC CSU Sibiu și primele două partide jucate în galben-albastru au coincis cu două înfrângeri pentru formația antrenată de Dan Fleșeriu, în cupă pe terenul lui SCM U Craiova și în campionat pe teren propriu cu CSM CSU Oradea. Americanul în vârstă de 36 de ani a bifat al treilea joc consecutiv de la transferul la Sibiu iar de această dată a avut un impact decisiv în stabilirea rezultatului final al partidei de la Pitești. Ewing a marcat un coș de 3 puncte în ultimul minut din overtime, prin care își ducea echipa în față. Până la final avea să mai transforme trei aruncări de la linia de pedeapsă iar cu ultimele două a stabilit scorul final al jocului din Trivale.

În al treilea joc în echipamentul lui BC CSU Sibiu, Daniel Ewing Jr. a fost utilizat 21 de minute și 42 de secunde, interval de timp în care a acumulat 11 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și două mingi pierdute. Fundașul a marcat 1/2  de la 2 puncte, 2/5 de la 3 puncte și 3/4  de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de 13 unități și tot +13 la capitolul „+/-”.

În primele două jocuri pentru BC CSU Sibiu, Daniel Ewing Jr. a marcat doar 5 puncte, 2 la Craiova și alte 3 în meciul de pe propriul teren cu Oradea.

*foto: Macrea Valentin/Sport Pictures

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Da
    Încet, încet, omul arată care e scopul aducerii lui la Sibiu. Sigur, încă mai e puțină rugină pe la încheieturi, dar clasa, experiența și sângele rece nu ți le ia nimeni. Omul nu e aici nici pentru bani, nici pentru statistici, ci doar pentru a pune umărul să ridice echipa asta mai sus și poate pentru încă un trofeu.

    cu 5 ani în urmă (28.03.2019) Raspunde
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    ...
    Deocamdată pare un pic nesigur in dribling, dar imi place ca e jucător de echipă și pune coechipierii pe primul plan. Si in meciul cu Oradea a reușit un cos de 3 foarte greu pe sirena.
    Dupa fizic si stilul de aruncare imi aduce aminte de Earl Brown.

    cu 5 ani în urmă (28.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!