Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Ewing: „Vrem să plecăm din Cluj cu o victorie.”

David Istrate, Valentin Todea

David Istrate, Valentin Todea
05.03.2019

Marți, 5 martie, are loc cea de-a treia întâlnire stagională dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu. În pauza competițională, ambele formații si-au întărit loturile, prin urmare confruntarea din această seara va fi una foarte interesantă.

Înainte de meci, cel mai nou transfer din lotul lui Dan Fleșeriu, Daniel Ewing, a acceptat să spună câteva cuvinte despre meci pentru totalbaschet.ro.

E un meci mare. Va fi al treilea joc pe care îl văd în România și sper să câștigăm. Acesta este planul, vom intra pe teren încercând să câștigăm. Sper că vom fi învingători. Știu că au mai avut câteva dueluri în trecut și la ultimul joc au pierdut avantajul pe final. De aceea, îmi doresc ca mâine să fie o zi bună pentru Sibiu. Vrem să plecăm din Cluj cu o victorie și să ne întoarcem acasă păstrându-ne prima poziție în clasament.”

În cazul unei victorii în partida cu U-BT Cluj-Napoca, formația sibiană va obține un avantaj important în clasament și va lua prima opțiune pentru terminarea pe locul 1 la finalul sezonului regulat.

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și BC CSU Sibiu are loc în această seară, 5 martie, de la ora 19:00, în BTarena și va fi transmisă în direct la Digisport 4.

*Foto: Valentin Todea/Total Baschet

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Ewing
    Păcat ca nu joaca, as fi vrut să-l vad în teren.

    cu 5 ani în urmă (05.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Vor mai fi ocazii
      Returul de la Sibiu, poate în Final 4 în cupă, poate în finală 😉... Nu e încă la 100%, iar ceilalți sunt. Meciul de azi e prea important pentru a risca.

      cu 5 ani în urmă (05.03.2019)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    Pacat
    ... ca una dintre echipe nu v-a juca finala!
    Sa vedem care are "noroc" sa dea de Oradea in semifinale ?

    cu 5 ani în urmă (05.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!