Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Ioniță: „Convocarea la lotul național reprezintă pentru mine o mare provocare”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.01.2019

daniel ionita dinamo stiinta

Dinamo Știința București a obținut a doua victorie în actualul sezon competițional. În ultima partidă desfășurat, echipa antrenată de Tudor Costescu a trecut de CSO Voluntari cu scorul de 78-66, acesta fiind primul succes înregistrat pe parchetul sălii din Ștefan Cel Mare.

Daniel Ioniță, jucătorul lui Dinamo, a vorbit despre victoria cu echipa din Ilfov dar și despre convocarea la echipa națională pentru meciurile cu Macedonia și Kosovo din luna februarie:

„Meciul de astăzi a fost dificil, știam că Voluntari este o echipă puternică și ne-am pregătit foarte bine în această săptămână. Suntem bucuroși că am reușit prima victorie acasă în acest campionat. Doresc să mulțumesc suporterilor care au fost de-a lungul sezonului alături de noi și sper ca de acum înainte să obținem numai victorii. Convocarea la lotul național reprezintă pentru mine o mare provocare și mă simt în formă să dau tot ce pot pentru a ajuta echipa națională în aceste meciuri”, a declarat Daniel Ioniță conform 27sportas.ro.

În acest sezon, Daniel Ioniță a jucat 11 partide în Liga Națională de Baschet Masculin pentru formația din București și are cifre de 5.4 puncte și 4.0 recuperări în 16 minute petrecute în medie pe parchet.

Pentru Ioniță este prima convocare la echipa națională de seniori a României. El va avea șansa să debuteze pe 21 februarie când „Vulturii” întâlnesc Macedonia la Oradea. România încheie Precalificările pentru EuroBasket 2021 pe 24 februarie cu un meci în Kosovo.

*foto: Sabin Malisevschi

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!