Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Daniel Popescu: „Suntem vicecampionii României și ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă în play-off”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.04.2015

Revenit după o accidentare care l-a ținut o bună perioadă de timp departe de parchet, Daniel Popescu a vorbit în cadrul unei declarații acordate site-ului oficial al clubului CSM-U Oradea despre starea sa de sănătate actuală. 

„Vreau să încep prin a mulțumi conducerii clubului, antrenorului, domnilor doctori Răzvan Melinte și Gabi Koszorus, respectiv întregului staff medical care a fost alături de mine la Târgu Mureș. Le mulțumesc din suflet pentru că au făcut tot posibilul ca să mă pună pe picioare. Mă simt din ce în ce mai bine. Nu voi fi apt 100% pentru meciurile de la București, însă voi încerca să dau tot ce pot în prezent în perioadele în care voi fi folosit”, a mărturisit Dani Popescu. 

De asemenea, fundașul pregătit de Cristian Achim a vorbit și despre parcursul echipei roș-albastre în sezonul regulat, respectiv despre duelul cu Steaua CSM EximBank din prima fază a play-off-ului.

„Cred că toată lumea și-a exprimat punctul de vedere cu privire la evoluția echipei în sezonul regulat. Pot să zic că nu suntem mulțumiți cu această clasare, dar cel mai important în acest moment este că ne-am calificat în play-off. De abia acum începe sezonul pentru noi. Vrem să arătăm o altă față. Suntem vicecampioana României în exercițiu și ne dorim să facem o figură cât mai frumoasă în play-off. 

Din punctul meu de vedere primele patru clasate în sezonul regulat pleacă cu prima șansă în turul inaugural al play-off-ului. Steaua a demonstrat în acest sezon că își merită locul ocupat. Va fi o încleștare destul de dificilă, însă suntem optimiști. Mergem la București să obținem măcar o victorie, iar acasă să reușim să ne asigurăm calificarea în semifinale”, a mai adăugat acesta. 

În actuala stagiune din Liga Națională de Baschet Masculin, Popescu a bifat 11 prezențe în echipamentul grupării bihorene, timp în care a contabilizat medii de 3.4 puncte, 1.5 recuperări, 1.2 pase decisive, 0.5 intercepții, 0.7 mingi piedute și 4.0 în dreptul eficienței, totul în 14:11 minute jucate pe partidă. 

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!