Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Mijatovic: „Ei au luat campionatul, au jucători buni, dar noi vom lupta, vom vedea ce se va întâmpla”

Dan Oancia

Dan Oancia
31.10.2014

BC Timba Timişoara se va deplasa pentru a V-a etapă din Liga Națională de Baschet Masculin pe terenul celor de la CSU Asesoft Ploiești. Pe lângă dificultatea de a înfrunta cel mai puternic adversar din campionatul intern, timișorenii au parte și de o altă problemă. Cel mai probabil, Bogdan Murărescu nu va putea conta pentru jocul de la Ploiești pe trei jucători imporanți în angrenajul lotului. Brkic, Nakic și americanul Dandridge sunt cu toții accidentați, fiind incerți pentru jocul de sâmbătă.

Danilo Mijatovic, unul dintre baschetbaliștii Timbei pe care Murărescu va conta sâmbătă la Ploiești, este încrezător în șansele de recuperare ale colegilor săi. E un joc greu pentru noi. Ei au luat campionatul, au jucători buni, dar noi vom lupta, vom vedea ce se va întâmpla. Avem probleme, dar sper să se recupereze jucătorii noștri, cred că toți vor fi apți cu Asesoft pentru a arăta ce pot cu cea mai bună echipă din România”, a declarat Mijatovic, conform sport9.ro.

CSU Asesoft Ploiești și Timba Timișoara se vor confrunta sâmbătă, de la ora 19, în sala „Olimpia”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!