Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Tasic și Danilo Mijatovic au semnat cu Dinamo București

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.08.2016

Dinamo București a reușit să mai transfere doi jucători străini. Danilo Tasic și Danilo Mijatovic vor evolua în sezonul 2016/2017 pentru formația roș-albă.

Danilo Tasic este un jucător sârb în vârstă de 23 de ani, care măsoară 2.02 metri și poate evolua pe pozițiile 3-4. În cariera sa, jucătorul sârb a evoluat numai în Serbia la KK Konstantin Nis. În sezonul precedent, Tasic a jucat 30 de partide în campionatul Serbiei și a avut medii statistice de 17.3 puncte, 6.2 recuperări și 2.5 pase decisive în 28.7 minute jucate în medie pe meci.

Al doilea jucător sârb transferat, Danilo Mijatovic este un cunoscut al baschetului românesc după ce a mai evoluat la Timba Timișoara. Sârbul vine din Macedonia de la MZT Skopje. El a jucat în sezonul precedent 50 de partide, 25 în campionatul Macedoniei și 25 în Liga Adriatică. În cele 50 de meciuri el a avut medii de 7.9 puncte și 4.0 recuperări. Extrema de forță a mai jucat în cariera sa la Vrbas, Novi Sad, Spartak Subotica, Radnicki Kragujevac, Anwil Wloclawek și Timba Timișoara.

În acest moment, lotul lui Dinamo este format din:

-fundași: Joe Thomasson, Marko Sutalo, Sebastian Ionescu, Radu Vîrnă
-extreme: Danilo Tasic, Adrian Roșu, Dumitru Potcoavă, Alexandru Bădulescu
-pivoți: Kaylen Shane, Danilo Mijatovic, Iulian Orbeanu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!