Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Tasic: „Sunt sigur că Dinamo poate să arate o altă față și să obțină mai mult de trei victorii”

Paul Olar

Paul Olar
17.01.2017

Cu doar trei succese în 14 partide, Dinamo București nu se ridică la nivelul așteptărilor în actualul sezon competițional. Gruparea din capitală are totuși un moral pozitiv, din moment ce și-a învins una dintre contracandidatele din subsolul clasamentului, și anume BCM Olimpic Baia Mare.

Drept urmare, Danilo Tasic speră ca succesul împotriva maramureșenilor să fie un nou punct de pornire pentru “terieri”, care își propun să ajungă în Play-Off.

Danilo, cum ai descrie duelul cu Baia Mare?

A fost un meci dificil pentru noi, întrucât am văzut cu toții felul cum se încurcă uneori echipele favorite. Am avut câteva probleme cu accidentările, dar am reușit să trecem peste și să facem un meci bun. Victoria cu Baia Mare ne-a dat încredere în forțele proprii și așteptăm să mai câștigăm meciuri.

Ai parte de un sezon bun din punct de vedere individual, contabilizând o medie de 14.3 puncte. Ce ne poți spune despre acest lucru?

Sunt unul dintre cei liderii campionatului din punct de vedere statistic. Pentru mine, ca tânăr jucător, este o onoare să mă aflu în topul campionatului din România. Este o întrecere puternică, însă pe de altă parte îmi pare rău că Dinamo nu se află încă în top. Dau totul să schimb acest lucru!

Dinamo a suferit numeroase schimbări de-a lungul sezonului. A fost greu să vă regrupați?

Este adevărat, au fost multe schimbări la Dinamo. Unele lucruri încă nu “pușcă” să spun așa, dar cred că suntem în formulă completă acum și trebuie să arătăm acest lucru pe teren.

Poate Dinamo să arate o altă față în ultima parte a stagiunii?

Așa cum am spus, echipa noastră este completă. Din păcate, avem probleme cu accidentările, însă sunt sigur că Dinamo poate să arate o altă față și să obțină mai mult de trei victorii. Este datoria noastră să schimbăm fața echipei!

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!