Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Danilo Tasic a semnat cu CSO Voluntari

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.12.2018

CSO Voluntari a efectuat primul extra-transfer. Formația ilfoveană a ajuns la un acord cu Danilo Tasic, jucător care a mai evoluat în țara noastră, la Dinamo București. Sârbul trebuie să suplinească plecarea lui Aaron Nwankwo de echipa antrenată de Eugen Ilie.

În vârstă de 25 de ani, Danilo Tasic măsoară 2.07 metri și este un jucător de poziția 4. El și-a început cariera în țara natală, Serbia, acolo unde a jucat mai multe sezoane pentru KK Konstantin Nis. Dinamo București a fost prima sa experiență în afara Serbiei. În sezonul 2016/2017, Tasic a jucat 24 de partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre statistice de 14.9 puncte, 7.3 recuperări și 3.1 pase decisive, pentru un indice al eficienței de 18.8 unități.

Sezonul 2017/2018 a fost cu siguranță cel mai bun la carierei pentru Danilo Tasic. Alături de AEK Larnaca a reușit să cucerească cupa și campionatul în Cipru și în plus, a fost desemnat și MVP al finalei de cupă. În 21 de partide jucate în campionat, sârbul a avut cifre de 13.2 puncte, 6.6 recuperări și 2.9 pase decisive.

Danilo Tasic a început actualul sezon în Polonia la BM Slan Stal Ostrow, unde însă a bifat doar două partide.

CSO Voluntari își completează astfel numărul de străini cu care a început sezonul. Danilo Tasic i-a luat locul lui Aaron Nwankwo iar din lotul ilfovenilor mai fac parte Svetozar Popovic, Petar Vukovic și Trey Ziegler. Trupa lui Eugen Ilie mai are de disputat o partidă în acest an, pe 29 decembrie, în fieful lui Athletic Constanța.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!