Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Danzio învinge Sportul şi e ca şi calificată în play-off

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
03.03.2013

84-61

16-16, 31-14, 14-13, 23-16

11-10 Statistică 8-13

BCM Danzio Timişoara a trecut sâmbătă, pe teren propriu, de CSM Bucureşti Sportul Studenţesc, 84-61 în etapa a 25-a din LNBF şi este ca şi calificată în play-off. Elevele lui Dan Ionescu ajung astfel pentru al treilea an la rând în faza a doua a campionatului.

Partida dintre cele două formaţii era una cu miză mare. Ambele formaţii ţinteau play-off-ul. Pentru Danzio era o victorie ce le asigura accesul, pentru Sportul ar fi fost un succes care să îi menţină speranţele şi să o ducă mai aproape tocmai de bănăţence.

Primul sfert a arătat de altfel că ambele formaţii sunt concentrate şi pregătite să lupte. A fost 16-16 după primele zece minute.

Actul doi a fost însă cel care a stabilit deja câştigătoarea. Cu Tiffany Brown într-o zi de graţie, panterele roz au fost de neoprit în atac. Aruncări din toate poziţiile, pătrundei şi libere. Le-au intrat toate gazdelor, care au defilat pe parchet. Sportul nu a avut reacţie în niciuna din cele două faze, atac şi apărare şi a cedat sfertul doi cu 31-16.

Danzio nu a forţat după pauză, cel puţin în sfertul trei, unul în care atacurile nu au mai funcţionat pentru cele două formaţii. A fost 14-13 pentru gazde, care păstrau oricum un avans suficient de mare.

Ultimele zece minute au semănat foarte bine cu sfertul doi. Danzio a călcat din nou pedala de acceleraţie şi pe fondul oboselii oaspetelor. Timişorencele au tranşat ultimul act cu 23-16 şi s-au impus la final cu 23 de puncte.

Principalele marcatoare:

BCM Danzio: Brown 31p, Pesovic 20p, Fodor 8p. 

Sportul Studenţesc: Erak 18p, Bajic 14p.

foto: tion.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!