Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darby și Milosevic, cei mai buni oameni ai Energiei la Cluj

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.12.2014

Americanul Louis Darby a fost cel mai eficient baschetbalist al Energiei în înfrângerea echipei sale de la Cluj-Napoca, scor 72-92, în timp ce muntenegreanul Nemanja Milosevic a fost cel mai bun marcator al oltenilor. 

Revenit după o accidentare care l-a ținut departe de parchet mai multe săptămâni, Darby a fost titular în Polivalenta din Cluj, iar până la final a totalizat 29:30 minute. În tot acest timp și-a trecut în cont 17 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și 3 mingi pierdute, totul pentru un indice la productivitate de 18 unități. Extrema originară din Statele Unite a terminat cu procentaje de 67% (6/9) de la 2 puncte, 0% (0/1) de la mare distanță, respectiv 100% (5/5) de la linia de fault. 

De cealaltă parte, Nemanja Milosevic a fost introdus de asemenea în primul-cinci, fiind prezent în teren preț de 35:54 minute. Jucătorul muntenegrean a contribuit cu 19 puncte, 5 rebound-uri, 2 pase decisive, 2 intercepții, o minge pierdută și 16 la productivitate. Din punct de vedere al procentajelor, acesta a încheiat confruntarea cu 54% (7/13) din interiorul semicercului, 0% (0/1) de la 3 puncte și 56% (5/9) din dreptul liniei de pedeapsă. 

Alți doi componenți ai echipei din Târgu Jiu au terminat cu minim 10 unități la eficiență pe terenul celor de la U-Banca Transilvania: Porter Troupe (7 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și 12 la eficiență) și Giordan Watson (9 puncte, 2 recuperări, 3 pase decisive și 10 la eficiență). 

*Foto: fibaeurope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!