Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove: „Meciul cu Universitatea a fost de bun augur pentru noi”

Paul Olar

Paul Olar
20.12.2014

U Banca Transilvania a ajuns vineri, 19 decembrie, la borna cinci succese stagionale. Silvășan și compania au mărșăluit în disputa cu Universitatea Cluj-Napoca, încheiată la scorul de 108-70.

Darius Hargrove spune că duelul din “Horia Demian” i-a prins bine trupei lui Marcel Țenter, care și-a analizat unele aspecte ale jocului.

„Meciul de vineri seara a fost de bun augur pentru noi, deoarece am putut vedea cât de puternici suntem din punct de vedere mental. Traversăm o perioadă bună, am câștigat trei meciuri, apoi ne așteaptă o lungă pauză. Revenim la antrenamente și întâlnim pe CSU Ploiești. Avem timp să ne pregătim.”

Asemenea clujenilor, BC Mureș se află în plină ascensiune. “Tigrii” lui Sekulovic sosesc marți în Sala Polivalentă, iar americanul preconizează o încleștare aprigă.

„Am văzut că mureșenii au câștigat ușor cu Energia Tîrgu Jiu, așa că va fi un meci pe cinste. Trebuie să fim pregătiți pentru ei. "

Deși nu a strâns cifre mărețe, “studentul” Mirel Dragoste l-a impresionat pe Hargrove, cei doi jucători împărțind vestiarul în stagiunea precedentă.”

„Cu toții au tras tare, deci îmi este greu să nominalizez unul singur. Chiar și așa, mi-a plăcut Mirel Dragoste, întotdeauna l-am simpatizat. El joacă bine.”

Baschetbalistul de peste ocean a vorbit, în final, și despre experiența din EuroChallenge a trupei sale.

 „Nu ne-a priit participarea în cupele europene, deoarece am ne-am condus adversarii în atâtea rânduri, dar am pierdut. Văd respectivele partide ca o lecție, care ne-au ajutat să evoluăm consistent.”

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!