Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darius Hargrove se retrage. DeMarius Bolds îl înlocuiește la BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.08.2017

Darius Hargrove se retrage din activitate, chiar dacă a parafat o înțelegere cu BC Mureș în acest presezon. Agenția care-l reprezintă pe american i-a anunțat pe conducătorii mureșenii despre decizia americanului. BC Mureș s-a mișcat repede și a anunțat transferul altui fundaș american, DeMarius Bolds.

În vârstă de 33 de ani, DeMarius Bolds măsoară 1.93 metri și este un jucător care evoluează pe poziția 2. În cariera sa, jucătorul american a jucat în Lituania, Kosovo, Marea Britanie, Cehia, Grecia, Qatar și Turcia.

În stagiunea 2016/2017, Bolds a evoluat în prima ligă din Grecia, la Lavrio. El a avut cifre statistice de 11.0 puncte, 3.0 recuperări și 1.9 pase decisive.

Darius Hargrove se retrage din activitate, după ce în ultimul sezon a jucat la SCM U Craiova. El a fost campion al României alături de CSU Asesoft Ploiești și a mai jucat pentru U BT Cluj-Napoca.

În urma cu câteva zile, BC Mureș a mai primit o lovitură din partea unui jucător american. LaMarcus Reed a semnat cu o echipă din Israel, chiar dacă se afla sub contract cu BC Mureș. Clubul mureșean a reacționat și i-a blocat LOC (letter of clearence) la FR Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!