Stiri

Darko Milicic renunță la baschet în dauna....kickbox-ului

Paul Olar

Paul Olar
23.09.2014

Retras din activitate, Darko Milicic se pregătește de o nouă aventură. Sârbul va semna un contract cu WAKO (World Association of Kickboxing Organizations), urmând să dispute o serie de meciuri oficiale.

Născut pe 20 iunie 1985, Milicic a făcut primii pași în baschet alături de juniorii lui Hemofarm Vrsac. Ulterior, el a ajuns în Draft-ul NBA,fiind selectat de pe poziția secundă de către Detroit Pistons. Pivotul a evoluat la gruparea din Michigan în perioada 2003-2006, mândrindu-se și cu un titlu adjudecat după o finală cu Los Angeles Lakers.

De asemenea, ex-iugoslavul a îmbrăcat maieul următoarelor grupări: Orlando Magic, Memphis Grizzlies, New York Knicks, Minnesota Timberwolves și Boston Celtics. El a bifat, prin urmare, 468 de prezențe în sezonul regulat al competiției de peste ocean, contabilizând medii de 6.0 puncte, 4.2 recuperări și 1.3 capace.

Interesant este faptul că Darko a promis Serbiei că își va continua serviciul militar imediat după ce pune capăt carierei baschetbalistice.

Programul oficial de luptă al plavului va fi făcut public în curând.

*Foto: telezkope.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate