Stiri

David Blatt a fost demis de la Cleveland Cavaliers

Eduard Popa

Eduard Popa
22.01.2016

david blatt demisia cavs

Cleveland Cavaliers a renunţat la serviciile antrenorului principal David Blatt, potrivit surselor Yahoo Sports. David Blatt va fi înlocuit de principalul său asistent, Tyronn Lue.

Fost campion NBA cu Los Angeles Lakers, Lue a fost de acord să semneze un contract pe mai mulţi ani cu Cleveland pentru a deveni antrenorul francizei.

Demisia lui Blatt vine oarecum pe neaşteptate. Antrenorul israelian a condus Cleveland către Finala NBA din 2015 în primul său sezon ca antrenor principal. De asemenea în acest sezon Cavs conduceau în Conferinţa de Est în acest moment cu 30 de victorii şi 11 înfrângeri. În ultimele 13 partide Cavs au câştigat 11 meciuri, singurele înfrângeri venind la cheremul celor de la San Antonio Spurs şi luni împotriva celor de la Golden State Warriors.

Ce e drept, înfrângerea împotriva campioanei en-titre a fost cel mai usturător eşec din cariera lui LeBron James pe teren propriu, la 34 de puncte (132-98). De altfel relaţia tensionată dintre James şi Blatt este considerată de către jurnaliştii americani ca fiind principala cauză pentru demisia antrenorului.  

Următoarea partidă pentru Cavs va avea loc sâmbătă, pe teren propriu, în compania celor de la Chicago Bulls.

*foto: slamonline

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!