Stiri

David Dudzinski: "A fost cel mai bun sfert al nostru din ultimele două luni"

Eduard Popa

Eduard Popa
10.11.2016

steaua_prievidza dudzinski

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit să obţină prima sa victorie din acest sezon european. Elevii lui Claudiu Fometescu s-au impus pe teren propriu în compania celor de la BC Prievidza, scor 82-71.

Unul dintre cei mai buni jucători ai gazdelor a fost americanul David Dudzinski. Acesta a reuşit un double-double, cu 13 puncte şi 17 recuperări. Dudzinski şi-a oferit şi opinia despre meci într-un scurt interviu:

Am reuşit să revenim la viaţă în sfertul patru. A fost cel mai bun sfert de baschet pe care l-am jucat în ultimele două luni. A fost foarte satisfăcător să vedem ce poate face această echipă. Cu toate acestea, mai avem mult de muncă.

Cu privire la cele 17 recuperări, Dudzinski pune seama această reuşită pe succesul în apărare al echipei:

Ne-am apărat în zonă. De câteva ori m-am aflat la locul potrivit din pricina schemelor de joc pe care ei le-au avut. În cele din urmă, am reuşit să ne apărăm, fapt ce mi-a dat oportunitatea să prind atâtea mingi. Am reuşit să ne schimbăm apărarea, am jucat foarte bine în zonă astăzi, le-am dat planurile peste cap.

Despre următoarele meciuri din FIBA Europe Cup, Dudzinski se arată încrezător.

Am intrat în această competiţie să câştigăm. Vom juca precum un animal care e încolţit. Avem nevoie de victorie. O să vedem ce se întâmplă.

Aceasta a fost prima victorie a Stelei în Grupa F a FIBA Europe Cup. Următorul meci pentru roş-albaştri va fi pe terenul celor de la Lukoil Academic Sofia pe 16 noiembrie.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!