Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

David Dudzinski: "Jucăm cu o echipă de top din România"

Eduard Popa

Eduard Popa
22.10.2016

david_dudzinski

Steaua CSM Eximbank întâlneşte CSM CSU Oradea sâmbătă în ceea ce putem numi cu siguranţă derby-ul etapei. Steliştii au un parcurs imaculat în Liga Naţională, cu 3 victorii din 3 partide, dar vin după prima sincopă din actuala stagiune, o înfrângere în Europe Cup pe terenul celor de la Prievidza.

Unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei în acest debun de sezon, extrema David Dudzinski, a oferit opinia despre duelul cu Prievidza dar şi următorul meci cu campioana României.

În legătură cu partida pierdută în Slovacia, Dudzinski a spus Steaua a ratat momentele cruciale:

"Ultima partidă a fost una foarte dificilă pentru noi. Nu am reuşit să jucăm cum trebuie în momentele cruciale ale jocului. După fiecare parţial reuşit aveam câte o cădere şi în jocurile din competiţiile europene nu le poţi da adversarilor atâtea şanse. Încă mai avem încredere că ne putem califica, dar trebuie să jucăm la potenţial maxim de acum încolo."

În legătură cu duelul cu CSM CSU Oradea, extrema Stelei susţine că echipa sa este pregătită să înfrunte echipa lui Cristian Achim:  

"Ştim că urmează să jucăm cu o echipă de top din România. Dar aceste jocuri reprezintă motivul pentru care ne-am apucat de baschet. Antrenorul şi întregul său staff au făcut o treabă grozavă să ne pregătească pentru acest meci într-un timp atât de scurt. Trebuie să avem grijă de avantajul terenului nostru propriu şi să continuăm să ne arătăm valoarea în Liga Naţională", a susţinut Dudzinski.

David are un început de sezon foarte bun în tricoul roş-albastru. Acesta are o linie statistică de 18 puncte, 5 recuperări şi 3,3 pase decisive în acest debut de sezon.

Duelul dintre Steaua CSM Eximbank şi CSM CSU Oradea va avea loc sâmbătă de la ora 19:30 la Sala Regimentului din Capitală, Meciul va fi televizat de Digi Sport 4. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!