Stiri Cupa României Feminin

Deţinătoarea Cupei României încearcă să treacă de obstacolul Phoenix Galaţi

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
25.11.2014

Cupa României Turul II

Sala Sporturilor „Victoria” Arad

Miercuri 26.11 Ora 18:30
Joi 27.11 Ora 13:00

  Fișa meciului  

În turul secund din Cupa României Univ. Goldiș ICIM Arad întâlneşte de două ori decurs de 24 de ore echipa condusă de Theodosios Paralikas. Gălăţencele pornesc cu şansa a doua, mai ales că vor disputa ambele manşe în deplasare. Echipa de pe Dunăre va încerca să repete prestaţia curajoasă din campionat unde au reuşit să învingă o „nucă tare”, Alexandria chiar în sala în care Aradul s-a înclinat cu câteva etape în urmă.

După ce au beneficiat de o pauză la sfârşitul de săptămână trecut, arădencele vor avea parte de un program destul de incarat în perioada următoare. Elevele lui Jose Araujo vor dori să tranşeze cât mai rapid soarta calificării la turneul final al Cupei României pentru a se putea pregăti de vizita unui alt adversar incomod, Olimpia Braşov, în ultima partidă a turului LNBF.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!