Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

DeAndre Mays, cel mai bun clujean în deplasarea de la Craiova

Paul Olar

Paul Olar
01.03.2015

Universitatea Cluj-Napoca a pierdut jocul din etapa XXI cu SCM U Craiova. Oltenii s-au impus cu scorul de 67-59, lăsându-i pe ardeleni fără rezultat pozitiv în Liga Națională.

În jocul disputat la Sala “Ion Constantinescu”, antrenorul Flavius Lăpuște a utilizat 10 baschetbaliști. Dintre aceștia, cea mai reușită prestație a avut-o DeAndre Mays. Americanul a evoluat timp de 37:57 minute, remarcându-se cu 19 puncte.

Fundașul a avut 6/13 din interiorul semicercului, 1/6 de la mare distanță, respectiv 4/6 de la nivelul liniei de libere. Totodată, sportivul originar de peste ocean a izbutit 7 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, pentru un indice de 12 în dreptul eficienței.

Prin urmare, Mays a reprezentat liderul ardelenilor la puncte marcate, eficiență, assist-uri sau minute de joc. Numărul 0 din garnitura Universității are medii stagionale de 17.3 puncte, 3.9 recuperări și 3.0 pase decisive.

*Foto: cristi26.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!