Stiri Liga I Feminin

Debut cu dreptul pentru fetele de la Phoenix în Liga I

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
03.11.2015

Eșalonul secund la baschet feminin a debutat duminică. Sala Polivalentă Dunărea a găzduit disputa dintre Phoenix Galați și CSM CSS Ploiești. Cu antrenoarea Andreea Șoptică revenită pe teren, alături de Andreea Crețu, Bianca Nini, Mădălina Geleriu, gemenele Bianca și Denisa Fota sau Mihaela Hurduc, din lotul echipei de Ligă, Phoenix a dominat partida și a câștigat la 19 puncte diferență.

Ploieștencele s-au zbătut mult, au încercat să țină pasul și au plecat acasă cu satisfacția că au încheiat sfertul trei în avantaj. Rezultat final: Phoenix Galați - CSM CSS Ploiești 80-61 (22-14, 20-16, 17-19, 21-12). Principalele marcatoare din tabăra învingătoare: Bianca Fota 20 p, Denisa Fota 15 p, Andreea Crețu 14 p. Phoenix va juca următorul meci marți seara la Brașov cu Olimpia CSU.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii