Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debut cu succes pentru Ivan Mikulic la SCM U Craiova

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
04.03.2018

SCM U Craiova a învins la scor CS Dinamo în etapa a XVIIIa a LNBM.

Deși elevii lui Niculescu au încercat să țină aproape, diferența de valoare a celor două loturi și-a spus cuvântul, iar scorul primului sfert a fost 28-14 pentru olteni. Desprinderea celor de la SCM U Craiova a continuat și în sfertul 2 și au intrat la vestiare cu un avantaj de 25 de puncte. În partea a doua meciului, a fost doar o chestiune de timp până ce oaspeții să producă marea desprindere și să depășească borna celor 100 de puncte. Paasoja înscrie ultimul coș al partidei și încheie scorul la 117-54.

Partida cu Dinamo a reprezentat debutul în tricoul Craiovei pentru doi dintre jucătorii oltenilor.

Croatul Ivan Mikulic a jucat 27 de minute, timp în care a adunat 15 puncte, o recuperare și 4 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +17.

Înainte de mutarea în Bănie, Mikulic a jucat 21 de partide în actualul sezon competițional pentru echipa din prima ligă bosniacă BC Siroki, pentru care a avut medii statistice de 7.9 puncte, 2.4 recuperări și 2.4 pase decisive în 21 de minute petrecute pe parchet.

Basti Ionescu a debutat ca titular pentru echipa din orașul său natal și a jucat 14 minute. Craioveanul și-a trecut în cont 9 puncte, o recuperare și 3 pase decisive, toate pentru o cota a eficienței de +10. În această ediție a LNBM, Ionescu a adunat medii de 4.4 puncte, 0.9 recuperări și 0.7 pase decisive pe meci, după ce înainte evoluase în 10 partide pentru CSM CSU Oradea.

În etapa următoare, SCM U Craiova primește vizita celor de la BC CSU Sibiu.

*foto:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova freeboy :

    1-6
    Mai avem sanse mici sa prindem top 6 tinand cont de meciurile Pitestiului care au un final mai usor ca al nostru.Oricum bafta SCMU Craiova!

    cu 6 ani în urmă (05.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!