Stiri Cupa României Masculin

Debut foarte bun pentru Radulovic și Nyakundi

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.09.2013

Aleksandar Radulovic a debutat cu dreptul în baschetul românesc. Parțial același lucru l-a izbutit și Robert Nyakundi pentru Steaua CSM. Cei doi au fost pe parchet la sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul din capitală în cursul serii de sâmbătă (21.09), într-un meci de Cupa României câștigat de BC Timișoara cu scorul de 74-65.

Titularizat pe poziția 5, muntenegreanul Radulovic (foto) a avut 8/11 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 18 puncte. El a adăugat 12 recuperări (cinci ofensive) pentru primul double-double în echipament alb-violet. De asemenea, a avut un capac și o posesie pierdută pentru un coeficient de 27 la eficiență în 25 minute de joc.

În schimb, Nyakundi a fost titularizat pe poziția 4 în antrenajul formației militare. El a avut 6/9 la aruncările de două puncte, 1/5 la trei puncte și 7/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 22 puncte. El a adăugat 10 recuperări (două ofensive) pentru primul său double-double stagional. Americanul a bifat o intercepție, fără posesie pierdută pentru un indice de 25 la eficiență.

Radulovic a jucat primul său meci în baschetul românesc și a fost liderul lui BC Timișoara la puncte, recuperări și eficiență. De cealaltă parte, campion alături de Asesoft în sezonul precedent, Nyakundi a fost liderul Stelei la minute, puncte, recuperări și eficiență în primul joc oficial la Steaua.

Foto: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!