Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Debut impresionant pentru Alhaji Mohammed la BC Mureș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.11.2015

BC Mureș a obținut o victorie clară pe teren propriu în fața lui Phoenix Galați, în cadrul etapei a 10-a a LNBM. Aceast joc a consemnat debutul lui Alhaji Mohammed pentru formația din „junglă”, iar acesta nu a rămas dator și a fost one-man-show în partida cu gălățenii.

Alhaji Mohammed a început meciul de sâmbătă seara pe banca de rezerve, fapt care nu l-a împiedicat să aibă o prestație la înălțime. Americano-ghanezul a terminat cu 24 de puncte, 9 pase decisive, 4 recuperăr, o intercepție și 3 minigi pierdute în aproape 27 de minute jucate. Dublul campion al României a înscris 8/9 de la 2 puncte, 1/4 de la 3 puncte și 5/6 de la linia de libere, pentru un indice al eficienței de fix 30 de unități.

Alhaji Mohammed a sosit la BC Mureș pe parcursul acestui sezon, după ce s-a despărțit prematur de Sigal Prishtina, echipă pentru care a evoluat doar în 3 partide în FIBA Europe Cup. Jucătorul în vârstă de 33 de ani este un oboșnuit al baschetului românesc, el cucerind de două ori titlul național pe când evolua pentru CSU Asesoft Ploiești.

Pentru Alhaji Mohammed și BC Mureș urmează în etapa viitoare o partidă de foc, în fața lui U BT Cluj-Napoca.

foto: Csaba Toth

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    Mohammed
    Mohammed joaca cu o usurinta si o dezinvoltura de speriat, zici ca e de pe alta planeta. Nu inteleg totusi de ce nu joaca intr-un campionat mai tare. Muresenii au facut un transfer excelent, cred ca saptamana viitoare ne-o trag (iar).

    cu 8 ani în urmă (30.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!