Stiri

Debutul lui Zion Williamson în NBA Summer League, întrerupt de un cutremur și o lovitură la genunchi

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
06.07.2019

Zion Williamson a debutat pentru New Orleans Pelicans în NBA Summer League. Prima opțiune din NBA Draft 2019 a avut timp limitat de joc din cauza unei accidentări ușoare la genunchi. Nici meciul dintre New Orleans Pelicans și New York Knicks nu a ajuns la final, fiind întrerupt în sfertul patru de un cutremur de 7.1 pe scara Richter, care a avut loc în Las Vegas.

Williamson a jucat doar 10 minute în meciul de debut de la NBA Summer League și a terminat cu 11 puncte, 3 recuperări și o intercepție. El a prăsit terenul după o lovitură în genunchi cu un alt adversar și nu a mai revenit în. Fanii din Las Vegas au vrut să vadă mai mult pe Williamson în acțiune și au scandat „We want Zion! We want Zion!”.

Frank Johnson a fost cel mai bun jucător de la Pelicans cu 30 de puncte și 3 recuperări. Kavell Bigby-Williams a adăugat 12 puncte și 10 recuperări.

La Knicks s-au remarcat jucători care au debutat deja în NBA. Alonzo Trier și-a trecut în cont 21 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive iar Kevin Knox a reușit 17 puncte și 8 recuperări. RJ Barrett, jucătorul draftat cu opțiunea a 3-a de trupa din New York a izbutit 10 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă.

Meciul dintre New Orleans Pelicans și New York Knicks se va relua în cursul zilei de sâmbătă după ce a fost întrerupt în minutul 7:53 al sfertului patru la scorul de 80-74, din cauza unui cutremur care a avut loc în Las Vegas.

Din fericire evacuarea arenei din Las Vegas s-a făcut fără mari emoții, lumea ieșind din arenă în mod ordonat. 

*foto: espn

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!