Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Decisivul dintre U-BT şi CSM CSU Oradea va avea loc sâmbătă

Paul Olar

Paul Olar
11.05.2017

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea îşi dau întâlnire sâmbătă, în meciul decisiv al semifinalelor Ligii Naţionale de baschet masculin. Partida se va disputa la Sala Sporturilor “Horia Demian”, cu începere de la ora 18:00.

Formaţia lui Mihai Silvăşan a profitat de avantajul terenului propriu şi a câştigat primele două meciuri. Ulterior, formaţia antrenată de Cristian Achim s-a revanşat, bifând două succese consecutive.

Drept urmare, cele două echipe se vor lupta de la egal la egal pentru accederea în finală, acolo unde este calificată Steaua CSM EximBank.

*Foto: Andor Marton

7 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca ARK :

    .
    Adevarata finala a sezonului. amiright?

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Categoric.

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe raduv :

    Meciul5
    Un meci cum de mult nu am mai avut de mult la Cluj.
    Țin minte alt meci 5 foarte spectaculos acasa cu CSU Sibiu în urma cu vreo 10 ani in care Silvasan marca un cos de 3p chiar pe Sirena și ne calificam în Finala cu Asesoft.
    Sper ca din postura de antrenor sa aibă aceeași tărie de caracter ca și atunci.

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • BC Sirius Mureșul Târgu Mureș jeff:

      2006
      cred ca a fost in 2006. pt ca in 2007 Pitestiul lui Helcioiu si L.Dumitru ajungea in finala

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      si Bubanja:D

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    A fost in primavara lui 2006. Primul sezon cu Bruno revenit in echipa cand echipa a mers extraordinar, dar semifinala a fost foarteb grea pt Peja Mijuskovic avea probleme medicale, Sibiul era plin de americani si CLujul nu avea decta jumate de conducator de joc. Respectivul meci cand a dat Silvasan acel cos, s-a jucat cu Sibiul dominand ca joc si cu un CLuj chinuit cu atacuri conduse uneori de Seals si Dumitrescu. Cat despre inspiratia la acel cos, a fost mai mult hazard. A fost time-out, iar Misha a desenat schema pt Dumitrescu, care era shooterul de baza, numai ca la repunere Peja parca nu a gasit nicicum solutia de ii trimite lui Tudor, Sibiul se apara agresiv om la om cu oameni mult mai mobili si asa a ajuns Silvasna sa dea acel cos, dar ideea era atunci sa arunce Tudor. In 2007 se iesea in semifinale, scosi de Asesoft...

    cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Si sa nu uit, Sibiul il avea atunci pe Tordai cred daca nu gresesc la ultimele meciuri ale carierei, care arunca incredibil, parca se transformase, el fiind un juctaor cu mana, dar nici chiar asa....

      cu 6 ani în urmă (11.05.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!