Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Florin Popa și Alin Andrieș

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
18.12.2012

BC Timba Timișoara va primi vizita campioanei în exercițiu a României, CSU Ploiești, în cadrul etapei a 14-a a Ligii Naționale de Baschet masculin. Aflată la primul său sezon în LNBM, Timba ocupă poziția a 13-a a clasamentului cu 17 puncte acumulate, echipa antrenată de Bogdan Murărescu având un bilanț de 4 victorii și 9 înfrângeri.

Iată ce au declarat Florin Popa și Alin Andrieș înaintea partidei contra prahovenilor:

Florin Popa: “Meciul cu BC Timișoara a fost unul foarte dificil. Ne-am dorit foarte mult victoria din acest meci. Totul a decurs foarte bine până la pauză. Eu am crezut în șansa noastră, însă experiența celor de la BC Timișoara și-a spus cuvântul. Din punctul meu de vedere, ceea ce a dus la eșecul nostru a fost faptul că jucătorii echipei BC Timișoara au marcat în sfertul al patrulea în momente cheie ale meciului, iar scorul a început să ia proporții. Meciul cu cei de la Asesoft va fi unul și mai greu. Asesoft Ploiești este campioana României.
Noi creștem de la meci la meci. Țin să cred că dacă am juca precum în primele sferturi cu BC Timisoara, vom avea șanse și în fața celor de la Asesoft.”


Alin Andrieș: “Meciul cu BC Timișoara a fost unul frumos, în care am fi putut să câștigăm, dar pe final am cedat exact ca la Pitești și am pierdut la o diferență care nu este corectă. În rest a fost un meci spectaculos și cred că publicul nu a regretat nicio secundă ca a venit la sală. Următorul meci cu siguranță va fi unul greu deoarece Asesoft este campioana României dar noi tratăm meciul ca oricare altul și ca la oricare alt meci ne impunem să câștigăm. Ce se va întâmpla vom vedea marți seară.” 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!