Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Dejan Mudreša: „Într-un club mare există așteptări mari. Vom face tot posibilul pentru a face o echipă bună”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.06.2019

Dejan Mudreša: „Într-un club mare există așteptări mari. Vom face tot posibilul pentru a face o echipă bună”

Dejan Mudreša este antrenorul ales de FCC ICIM Arad pentru sezonul 2019-2020. Sârbul de 45 de ani se alătură formației arădene după mai multe sezoane în care a condus pe ZKK Vrbas Medela, cu care a fost pe locul 8 în ultima ediție a campionatului Serbiei. Noul tehnician al galben-albastrelor a oferit primele impresii pentru site-ul oficial al echipei.

„Este o mare onoare pentru mine pentru oportunitatea primită de a fi antrenor al Aradului în sezonul următor. Aștept cu nerăbdare să ajung și să lucrez într-un club mare ca cel de aici. Am văzut deja multe jocuri din sezonul precedent și sunt familiarizat cu randamentul jucătoarelor. Primele impresii sunt bune. La invitația președintelui clubului, Marcel Urban, am acceptat această colaborare pentru că gândurile noastre au coincis. Îi mulțumesc pentru încredere.  Într-un club mare există așteptări mari. Vom face tot posibilul pentru a face o echipă bună și pentru a obține cel mai bun rezultat posibil“, a declarat Dejan Mudreša pentru baschetarad.ro.

Dejan Mudreša va fi al 4-lea antrenor sârb al formației arădene. Primul a fost Zoran Visic, în două etape, 2001-2002 și câteva luni în 2011. Bogdan Bulj s-a alăturat echipei de pe Mureș în ianuarie 2017, când l-a înlocuit pe Stacey Nolan pe bancă. Primul mandat al lui Bulj s-a încheiat la finalul sezonului 2017-2018. Miljan Medvedj a debutat ca antrenor principal alături de FCC ICIM Arad în sezonul 2018-2019, dar și-a dat demisia în luna februarie. După aceea Bogdan Bulj a revenit pe bancă și a condus echipa spre locul 3.

*foto: baschetarad.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!