Stiri

Dejan Radonjic rămâne antrenorul Stelei Roșii Belgrad și pentru următorul sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
28.06.2016

Dejan Radonjic tocmai și-a prelungit contractul cu Steaua Roșie Belgrad, echipă pe care o va pregăti și în sezonul 2016/2017.

În sezonul recent încheiat, Dejan Radonjic a condus Steaua Roșie Belgrad spre cea mai bună stagiunea din istoria clubului, încununată cu câștigarea campionatului Serbiei, Ligii Adriatice și cu prezența în play-off-ul Euroligii.

În această vară, tehnicianul muntenegrean a fost curtat de Anadolu Efes și Laboral Kutxa, dar nu s-a concretizat vreo mutare.

Dejan Radonjic și-a început cariera de antrenor pe banca lui Buducnost Podgorica în 2006, iar în 2013 a trecut la Steaua Roșie Belgrad. El a cucerit 6 titluri și 6 cupe în Muntenegru, iar cu Crevna Zvezda a este dublu campion al Serbiei și dublu campion în Liga Adriatică.

Ca jucător, Dejan Radonjic a jucat la Locven Cetinje, Buducnost Podgorica ,FMP Zeleznik și NIS Vojvodina. El a evoluat pe poziția de conducător de joc.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!