Stiri

Denver Nuggets a ajuns la o înţelegere cu Erick Green

Dan Oancia

Dan Oancia
24.07.2014

Pe numele său complet Erick O’Brien Green, baschetbalistul care a evoluat sezonul trecut în Italia, la Montepaschi Siena, va semna în zilele următoare un contract valabil pe cel puțin doi ani cu Denver Nuggets. Americanul de 23 de ani (1.91 m.), a fost draftat în anul 2013 de către Utah Jazz, fiind cedat ulterior la Denver Nuggets, pentru care a evoluat la Summer League din acel an, înainte de a ajunge în Italia.

Născut în California, la Inglewood, Erick Green a avut în sezonul trecut de Euroligă, în cele 10 partide jucate pentru Montepaschi Siena, o medie de peste 24 de minute jucate pe meci, în care a reușit 11.1 puncte, 1.7 recuperări și o pasă decisivă pe meci.

În urma contractului semnat cu Denver Nuggets, echipă pentru care a jucat deja în NBA Summer League 2014, Erick Green și-ar putea face debutul în NBA începând cu startul noului sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate