Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derby-ul Olteniei, în continuare incert

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.03.2015

Prima etapă a returului din Liga Națională de Baschet Masculin a fost programată să se desfășoare la mijlocul lunii ianuarie, însă 3 partide au fost amânate la data respectivă, printre care și derby-ul Olteniei dintre SCM U Craiova și CS Energia Târgu Jiu, pe motiv că unele echipe evoluau în cupele europene, iar altele aveau probleme de lot. 

Ulterior, duelurile dintre CSU Asesoft Ploiești vs. U-BT Cluj sau Steaua CSM EximBank vs. BC Timișoara s-au disputat, însă meciul dintre Craiova și Târgu Jiu este indecis și în ziua de azi. Confruntarea echipelor oltene din LNBM a fost reprogramată pentru data de 11 martie, adică miercurea viitoare, așa cum se specifică pe site-ul FRB. Totuși, în dreptul acestei partide, apare din nou „AMÂNAT” pe motiv că SCM U Craiova joacă în data de 11 în Liga Balcanică cu KB Sigal Prishtina, în timp ce Energia va juca în 12 împotriva francezilor de la Le Mans în EuroChallenge

Având în vedere această situație, site-ul TotalBaschet a luat legătura cu reprezentanții Federației Române de Baschet pentru a lămuri situația meciului direct dintre SCM Universitatea Craiova și Energia Târgu Jiu, răspunsul fiind următorul:

„În data de 11 martie, așa cum fusese stabilit inițial, nu se mai poate disputa deoarece ambele echipe joacă în perioada respectivă în cupele europene. Există discuții pentru o nouă reprogramare, dar ambele echipe așteaptă să vadă ce vor face în faza în care sunt prezente în cupele europene și, în funcție de rezultate, vor stabili de comun acord cu CCCLT noua dată de disputare a meciului respectiv, dată care va fi comunicată oficial și pe site-ul FRBaschet”. 

În partida tur disputată la Târgu Jiu chiar în etapa inaugurală din sezonul 2014-2015 din LNBM, craiovenii s-au impus la un singur punct diferență, scor final 73-72, printr-un coș de 3 puncte marcat în ultima secundă de americanul Travis Bureau. 

*Foto: Andi Popescu (csenergia.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!