Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Derbyul etapei decis de jucătoare de peste ocean

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
18.11.2013

Univ. Goldis ICIM Arad a învins în epilogul etapei în deplasare la ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe cu 99-72. Patru jucătoare au ieşit în evidenţă prin performanţele lor individuale.

Deşi măsoară doar 1,70 înălţime, fundasa echipei din Sfântu Gheorghe, Samantha Prahalis a reuşit să recupereze nu mai puţin de 10 mingi la panou (5 în atac şi 5 în apărare) pe lângă cele 17 puncte marcate, 2 pase decisive, 3 intercepţii, dar şi 7 mingi pierdute.

Donica Cosby şi-a dovedit încă o dată calităţile ofensive reuşind să înscrie 9 din 11 aruncări de două puncte, 5 din 8 de trei puncte şi o aruncare liberă pentru un total de 34 de puncte, devenind astfel principala marcatoare a partidei.

Destiny Williams are medii de double-double în acest sezon, dar în partida de la Sfântu Gheorghe s-a autodepăşit reuşind 18 puncte şi nu mai puţin de 22 de recuperări, 4 pase decisive, 4 intercepţii, 2 capace şi doar două mingi pierdute, terminând partidă cu 42 în dreptul indicelui de eficienţă.

Ar mai fi de subliniat şi performanţă conducătoarei de joc a oaspetelor, Jence Rhoads revenită în Sala Sporturilor Kati Szabo din postura de adversară. Aceasta a însumat 18 puncte, 6 recuperări, 6 pase decisive 2 intercepţii şi 4 mingi pierdute pentru un total de 21 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!