Stiri

Derek Fisher a fost demis de la New York Knicks

Eduard Popa

Eduard Popa
08.02.2016

derek_fisher_nyk

New York Knicks l-a demis pe antrenorul Derek Fisher, aflat la cel de-al doilea sezon la cârma formaţiei din Madison Square Garden, relatează ESPN.

Fisher a condus o echipă plină de accidentări sezonul trecut către 17 victorii şi 65 de înfrângeri, cel mai slab sezon din istoria francizei. În actuala stagiune Knicks s-au mişcat mult mai bine o dată cu revenirea pe parchet a lui Carmelo Anthony şi după ce l-au ales din draft-ul NBA pe tânărul leton Kristaps Porzingis. În urmă cu două săptămâni echipa se afla la 22 de victorii şi 22 de înfrângeri, pe locul 8 în Conferinţa de Est.

Însă de atunci Knicks au strâns o singură victorie în ultimele 10 partide, cu cinci înfrângeri consecutive. Ultima dintre ele a venit aseară, pe teren propriu, tocmai în compania lui Denver Nuggets, fosta echipă a lui Carmelo Anthony, scor 101-96. Fostul jucător al celor de la Knicks, Danilo Gallinari şi Will Barton au fost cei mai buni marcatori ai lui Denver, cu 19 puncte, Barton reuşind şi un double-double cu 11 recuperări. De partea cealaltă Carmelo Anthony a reuşit 21 de puncte, 7 pase decisive şi 6 recuperări, iar Porzingis tot 21 de puncte cu 13 recuperări.

Derek Fisher, care a câştigat 5 titluri NBA alături de Lakers, şi-a pornit activitatea de antrenor imediat după retragerea din cariera de jucător în 2014. Acesta a adunat un palmares nefericit pe banca lui NYK, de 40 de victorii şi 96 de înfrângeri.

În locul său a fost numit Kurt Rambis antrenor interimar, în timp ce alţi elevi ai GM-ului lui Knicks, precum Bryan Shaw, fost antrenor la Denver Nuggets, sau Luke Walton, secundul lui Steve Kerr la campioana Golden State Warriors, care a condus echipa de pe margine în acest sezon, cât timp Kerr a absentat din cauza problemelor la spate, sunt consideraţi principalii favoriţi pentru jobul permanent de antrenor al lui Knicks.  

*foto: nypost

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate