Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Derrick Low este noul fundaș al lui BC Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.07.2015

Derrick Low (no. 5) component al Team USA la Jocurile Pan Americane 2007

BC Timișoara a realizat transferul jucătorului american Derrick Low. Americanul a evoluat ultima dată sezonul 2013/2014 în Turcia la Torku Konyaspor după ce în vara lui 2013 semnase un angajament cu Azovmash Mariupol.

Derrick Low este născut pe data de 21 martie 1986 la Honolulu în Hawaii. El măsoară 1.96 metri și este un jucător care poate acoperi pozițiile 1-2.

În anul 2007, Derrick Low a făcut parte din echipa națională a Statelor Unite ale Americanii care a participat la Jocurile Pan Americane. Din acea echipă mai făceau parte jucători precum Roy Hibbert, James Gist, Joey Dorsey sau Wayne Ellington. La acea competiție, Low a terminat cu medii statistice de 9.2 puncte, 2.4 pase decisive, 1.2 recuperări și 1.2 intercepții.

După ce a absolvit în 2008 la Washinton State după care a trecut pe la Sydney Spirit (Australia), Rouen Basket (Franța), Siualiai (Lituania), Maccabi Haifa (Israel), Dnipro (Ucraina), Azovmash (Ucraina) și Torku Konyaspor (Turcia).

Derrick Low este al treilea  patrulea jucător străin înregimentat în această vară de BC Timișoara după pivotul Filip Barovic, extrema Hristo Nikolov și conducătorul de joc Nenad Milosevic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș Fisherman :

    Doar al treilea...
    Dar Nikolov, nu a mai fost transferat?!

    cu 8 ani în urmă (11.07.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!