Stiri

Derrick Rose a fost transferat la New York Knicks

Paul Olar

Paul Olar
23.06.2016

Era lui Derrick Rose la Chicago Bulls s-a încheiat. Fostul MVP a fost transferat la New York Knicks, la schimb cu alți  trei baschetbaliști. Aceștia sunt Jose Manuel Calderon, Robin Lopez, Jerian Grant, precum și o poziție în draft-ul din 2017.

Mutarea a fost anunțată oficial miercuri seara, de către președintele lui New York Knicks, Phil Jackson. Pe lângă Rose, gruparea din Big Apple îl va primi și pe Justin Holiday, fost jucător la Szolnoki Olaj și frate al mult mai cunoscutul Jrue Holiday.

Referitor la Derrick, acesta se desparte de formația orașului natal după opt sezoane. Deși a fost numit MVP al Ligii în 2011, fundașul a avut parte de o carieră măcinată de accidentări. El a trecut peste problemele medicale, însă prestațiile de pe parchet nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor. În plus, eșecul lui Bulls din actuala stagiune a anunțat mutări în Windy City.

Derrick a bifat, până la ora actuală, 406 partide în sezonul regulat al NBA, remarcându-se cu medii de 19.7 puncte, 6.2 pase decisive și 3.7 recuperări. De asemenea, Rose are 41 de prezențe în Play-Off, în timp ce pe plan internațional și-a adjudecat două medalii de aur cu naționala SUA, la Campionatele Mondiale din 2010, respectiv 2014.

*Foto: Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!