Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Destiny Williams după meciul doi din play-off: „Am jucat mult mai bine ca echipă. Nu o să se dea bătute ușor”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
06.04.2019

FCC ICIM Arad conduce cu 2-0 în seria de play-off cu CSM Târgoviște după ce s-a impus în meciul secund cu 56-37. După o primă repriză echilibrată, în care oaspetele au condus la 7 puncte, gazdele au revenit și au preluat controlul de la jumătatea sfertului trei. Atunci antrenorul Bogdan Bulj a trimis în teren o formulă cu Williams și Lee sub panou, care n-au putut fi oprite de dâmbovițence.

„A fost un joc excelent cu o atmosferă foarte frumoasă. Târgoviște a jucat foarte bine, a fost un meci puternic și greu. În prima repriză a fost din nou multă nervozitate și nu am înscris din aruncări deschise. În a doua repriză ne-am apărat mai bine și le-am oprit pe Stoenescu și Poole. Am schimbat, din nou, apărare. Poate s-a făcut diferența cu două jucătoare de interior. Avem 2-0, am folosit la maximum terenul propriu, dar munca nu este încă terminată”, a declarat Bogdan Bulj la finalul meciului doi.

Arădencele au pus din nou probleme cu apărarea în zonă, dar și cu pressing-ul avansat în anumite momente, când dâmbovițencele au avut dificultăți să treacă mingea în terenul advers. CSM Târgoviște a înscris doar 7 puncte în repriza secundă, dintre care doar 2 în sfertul patru.

Destiny Williams a fost cea mai eficientă jucătoare de pe teren, cu +32 indice al eficienței. Pivotul a încheiat partida cu un nou double-double, cu 18 puncte și 19 recuperări în 33:31 minute.

„Cred că am jucat mult mai bine ca echipă. În a doua repriză am ieșit mult mai bine decât am făcut-o în primul meci și am vrut să reparăm câteva lucruri. Am vrut să terminăm mai tare și să avem 2-0 înainte să mergem la Târgoviște. Cred că energia noastră a făcut diferența și concentrarea, am fost mai determinate. Am jucat un baschet de echipă azi. Cred că am aruncat mai mult de sub coș și le-am oprit, am luat decizii foarte bune. Sunt bucuroasă cu echipa și cum am jucat azi”, a declarat Destiny Williams după joc.

Se joacă după sistemul 3 din 5, iar seria se mută la Târgoviște pentru meciul trei și patru, dacă va fi nevoie. Antrenorul arădencelor se așteaptă la un joc greu pe terenul dâmbovițencelor, care evoluează bine acasă.  

„Urmează două zile de odihnă, analiza jocului și o pregătire bună pentru meciul de la Târgoviște. Cred că nu va fi ușor. Târgoviște după două, trei meciuri a jucat foarte bine. Au avut o apărare bună, energie, motivație și au jucătoare foarte experimentate și bune, Stoenescu și Poole, care fac diferența în atac. Sper să terminăm în meciul trei, dar nu va fi ușor. Târgoviște joacă foarte bine acasă. Pentru noi este important să uităm că avem două victorii. Sunt importante în plan psihologic. Echipa mea are avantaj mental, am pierdut doar un meci la Târgoviște, unul l-am câștigat”, a mai spus Bogdan Bulj.

Și Destiny Williams se așteaptă ca adversarele să nu renunțe, deși au fost învinse în ambele partide de la Arad. 65-61 a fost scorul în meciul care a deschis seria miercuri.

„Acesta este obiectivul nostru (n.r. să termine seria în meciul 3). Ne-am lăsat loc de manevră. Știm că Târgoviște are o echipă bună. Nu o să se dea bătute atât de ușor, chiar dacă sunt conduse cu 2-0. Vrem să mergem acolo și să jucăm cât de bine putem. Și dacă am pierde, am fi în continuare în față, 2-1, și am putea să încercăm să încheiem în meciul 4”, a adăugat Destiny Williams.

Meciul trei al seriei de play-off dintre locurile 4 și 5 este programat în 12 aprilie, la Târgoviște.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!