Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Destiny Williams, season best și al 6-lea double-double în campionat din tot atâtea meciuri

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.03.2019

FCC ICIM Arad a cedat cu 62-91 pe terenul campioanei ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe în etapa a 12-a din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Destiny Williams a fost coșghetera partidei cu 24 de puncte pentru oaspete, fiind și cea mai eficientă jucătoare de pe teren. Doar o coechipieră, Chelsey Lee, a încheiat în double-digits într-un meci care s-a rupt din sfertul secund.

Destiny Williams și-a continuat evoluțiile bune în Liga Națională de Baschet Feminin, după revenirea la ICIM. Americanca a jucat 35:31 minute în înfrângerea de la Sfântu Gheorghe. Pivotul a încheiat partida cu 24 de puncte, 15 recuperări (7 ofensive/8 defensive), o pasă decisivă, 3 greșeli personale, 7 faulturi scoase, o minge pierdută și 3 intercepții, cu +34 indice al eficienței. A înscris de 9 ori din semicerc din 16 încercări (56%) și a transformat 6 libere din 7 (86%).

Americanca a terminat în double-double în toate cele 6 partide pe care le-a disputat în această ediție a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Williams are medii de 18 puncte, 14,5 recuperări, 1,8 pase decisive, 2,8 mingi pierdute și 1,3 intercepții în 32:35 minute, cu 26,8 eficiență. Pivotul a reușit o evoluție mai bună cu campioana în campionat, după ce în dubla din cupă alb-verzile au blocat-o mai eficient.

De la arădence doar Chelsey Lee a mai trecut de zece puncte marcate în duelul din etapa a 12-a cu deținătoarea trofeului. Pivotul a jucat 25:24 minute și a înscris 13 puncte cu 5/8 din semicerc (62%) și 3/3 la libere. A mai avut 5 recuperări (2/3), 2 pase decisive, 3 greșeli personale, 2 faulturi scoase și 4 mingi pierdute, cu +13 eficiență. A fost al 4-lea meci al lui Lee în campionat pentru galben-albastre și are medii de 10,3 puncte, 5,3 recuperări, 1,8 turnovers și o intercepție în 17:47 minute, cu 12 eficiență.

Meciul de pe terenul campioanei a fost ultimul din deplasare pentru FCC ICIM Arad în faza a doua a sezonului regulat. Pentru galben-albastre urmează două jocuri acasă cu CSM Satu Mare și Phoenix Știința Constanța în ultimele două etape din Grupa Roșie, programate în 16 și 23 martie.

*foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!