Stiri Juniori U17 Masculin

Detalii despre Campionatele Naţionale de Juniori, ediţia 2015-2016

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.07.2015

Sezonul competiţional 2015-2016 la Campionatele Naţionale de Juniori va debuta în perioada 18-20 septembrie 2015, iar cluburile care doresc să se înscrie la stargul noii stagiuni o pot face în perioada 22 iulie - 17 august. 

Mai exact, toate cluburile care doresc să se înscrie la CN U13, U14, U16, U18 şi U20, masculin şi feminin, trebuie să trimită în respectiva perioadă cererile de înscriere pentru fiecare echipa la fiecare categorie în parte pe adresa de mail competitii@frbaschet.ro. 

Conform site-ului oficial al FRB, perioada de transferuri la toate categoriile de juniori este 17 august - 14 septembrie. De asemenea, pentru sportivii care participă cu loturile naţionale la Campionatele Europene de Juniori, transferul se va opera după încheierea activităţii lotului respectiv.

O altă specificare importantă făcută de forul din ţara noastră este faptul că, organizaţiile sportive care au retras echipe din competiţie pe parcursul sezonului 2014-2015 nu vor avea dreptul de a înscrie echipe la categoria superioară.

Structura competiţională pentru sezonul 2015-2016 va fi similară cu cea din sezonul precedent. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!