Stiri

Devin Booker va dona 2,5 milioane de dolari

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.01.2019

Jucător în NBA la Phoenix Suns, tânărul Devin Booker a anunțat de curând că va dona 500,000 de dolari anual timp de 5 ani fundației de caritate a celor de la Suns pentru a ajuta copiii și familiile din Arizona care au cu adevărat nevoie de ajutor. 

„Baschetul a făcut foarte multe pentru mine, mi-a schimbat viața în multe moduri pe care eu nici nu mi le puteam imagina. Dar cu toate acestea, cred că cel mai de preț lucru pe care l-a făcut acest sport pentru mine a fost faptul că m-a învățat care sunt adevăratele valori în viață. Ca un lider, simt că acum este de datoria mea să întorc comunității ceea ce noi reprezentăm. Multă lume vede baschetul ca o adunătură de băieți care fac o mulțime de bani. E mult mai mult de atât pentru noi. Așadar, am fost inspirat de către patronul nostru Robert Sarver și am văzut cât de serios aborează organizația Phoenix Suns relațiile cu partenerii comunității din Phoenix și nu numai”, a explicat tânărul baschetbalist decizia de a dona 2 milioane și jumătate de dolari. 

Preț de 5 ani de acum înainte, Booker va dona anual câte jumătate de milion de dolari mai multor cauze și organizații de caritate reprezentate de Suns Charities. Mai concret, anual Booker prin intermediul Suns Charities va dona câte 100,000 de dolari către 5 organizații non-profit care se ocupă expres de ajutorul dat comunității.

În vârstă de 22 de ani, Devin Booker a debutat în NBA în 2015, evoluând 3 sezoane doar în echipamentul celor de la Suns. În cel de-al 4-lea sezon la Phoenix, cel actual, fundașul are medii de 24.8 puncte pe meci, fiind cel mai bun marcator al echipei, respectiv 6.9 pase. 

*Foto: Sports Illustrated

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!