Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Diana Vidican: "Îmi doresc ca pe viitor să-i fac mândri pe arădenii mei"

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
20.10.2014

Totalbaschet.ro a stat de vorbă cu proaspăta debutantă în LNBF, Diana Vidican. Pentru început am rugat-o să ne spună câteva cuvinte despre ea şi modul cum a ajuns în lotul de senioare al echipei vicecampioane.

"Am 16 ani, pe 11 noiembrie voi împlinii 17 ani. Fac baschet de la vârsta de 11 ani, şi evoluez pe postul de extremă. Am primit o şansă de a mă antrena şi arăta dacă pot face faţă nivelului de joc la senioare."

Referitor la antrenamentele alături de "fetele mari" şi vestea că va juca într-o partidă cu echipa de senioare a Aradului, Diana ne-a povestit:

"Nivelul de joc şi antrenamentele de la seniori sunt cu siguranţă mult mai complexe decât cele de la juniori, dar m-am acomodata destul de repede. Îmi place foarte mult ceea ce fac şi acest lucru mă ajută foarte mult. Vestea că voi juca într-un meci oficial din prima ligă am primit-o inate cu câteva zile de meci la finalul unui antrenament."

Extremă arădeană ne-a relatat şi trăirile avute în acest prim meci:

"Cât timp am stat pe bancă am încercat să rămân concentrată la meci şi să îmi încurajez colegele, iar când am intrat în teren mi-am spus asta e şansa mea, trebuie să dau tot ce e mai bun, să nu dezamăgesc pe nimeni şi să ajut echipa. Am avut emoţii, dar având-o pe Moni alături de mine care m-a susţinut, încurajat şi ajutat pe toată perioada meciului emoţiile au fost mai puţine. Fiecare susţinere din partea fetelor mă ajută foarte mult. După finalul meciului am primiţi multe mesaje de încurajare şi susţinere şi acest lucru îmi face o mare bucurie şi îmi doresc ca pe viitor să-i fac mândri pe arădenii mei."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!