Stiri Vulturi

Digi Sport întârzie difuzarea meciului dintre România și Olanda

Valentin Todea

Valentin Todea
26.11.2017

UPDATE. Digi Sport transmite înregistrarea meciului dintre România și Olanda

În cele din urmă, Digi Sport 4 a început transmiterea partidei de baschet din preliminariile Campionatului Mondial, însă de la începutul acesteia, telespectatorii având șansa să urmească înregistrarea meciului și nu desfășurarea evenimentelor în timp real.

Fanii echipei naționale de baschet masculin sunt privați de a-și vedea favoriții la lucru în fața micilor ecrane. Digi Sport 4, postul care trebuia să transmită meciul dintre România și Olanda, ce contează pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2019, difuzează în aceste momente meciul de Cupă Davis la tenis dintre Franța și Belgia, în dauna încleștării din Sala Polivalentă clujeană.

Pagina de facebook „Baschet la Digisport” a anunțat că meciul de baschet va putea fi vizionat pe postul respectiv, însă doar după încheierea partidei de tenis, lucru ce a stârnit un val de comentarii negative. De asemenea, pe celelalte canale ale trustului Digi se pot urmări următoarele evenimente sportive:

Digi Sport 1: Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari (fotbal)

Digi Sport 2: Dinamo – Elverum (handbal)

Digi Sport 3: Lazio – Fiorentina (fotbal)

4 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 6X :

    Digi.
    Niste jegosi. Turma lui Teszari, ce sa asteptam de la ei.

    cu 6 ani în urmă (26.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      mega jeguri
      din pacate sunt singurii care transmit ceva totusi

      cu 6 ani în urmă (26.11.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    TV
    Era meciul nationalei si il putea transmite si Tvr-ul sau Dolce dar de platit au platit "jegurile". Sper sa nu apuc si ziua cand Digi se va reorienta pt ca nu stiu cine va lua baschetul romanesc in brate dintre celelalte televiziuni de sport.

    cu 6 ani în urmă (27.11.2017)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      soso
      baschetul e din ce in ceai atractiv in RO. Vezi cata lume merge la stadion si cata la sala in CJ, Oradea, SB, MS, Pitesti, chiar Craiova sau TM.
      Hai sa nu ne inchinam la looserii astia ca s a gasi cine sa transmita si baschet romanesc. De ex frb prin liveuri.
      Si stii ce? Decat umilinta sa dea meci de finala de camionat pe digi 3 sau 4 si pe digi 1 in acelasi timp ceva fotbal nimeni cu nimeni, mai bine prefer sa nu mai vad baschet pe tv. Merg la sala la Cj si mi ajunge.

      cu 6 ani în urmă (27.11.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!